dinsdag 10 april 2012

Geen nieuwe wereld zonder de val van het kapitilisme


Toch verbaas ik me eigen elke keer weer hoe nonchelant de mensheid kan reageren op berichten zoals deze.
http://www.hetkanwel.net/2012/01/20/wikileaks-bevestigen-ons-grootste-bedrijf-wordt-rijk-met-vuile-handen

Berichten die van groot belang zijn voor de toekomst van onze aarde en van generaties na ons. Berichten die je niet op de commercielle zenders zal zien die alleen het nieuws uit zenden wat hun bazen willen dat ze uitzenden om het publiek zoveel mogelijk van de waarheid weg te houden.

Vrijwel iedereen weet het, iedereen ziet het, maar binnen een week weer vergeten afwachtend op het volgende schandaal.
Doordat een bepaalde elite een druk op de burger uitoefenen die hun laat rennen als kippen zonder kop in een eigen wereld waar alleen te overleven is door het betalen van hypotheken en schulden en onmenselijk hoge belastingen om te overleven.
Hierdoor loopt de mens zichzelf voorbij en komt door alle verplichtingen niet meer toe aan zelfontwikkeling waardoor de complete mensheid niet meer weet wat werkelijk gebeurt en bepaalt de gemanipuleerde media voor jou wat waarheid is.
zo worden landen berooft van hun eigendommen en grondstoffen regeringen omgegooit door zogenaamde westerse leiders die ons doen geloven in het gevaar van terrorisme op onze zogenaamde democratie.
Via gemanipuleerde media die ook via vele holdings weer eigendom is van de elite

Wie er goed over nadenkt komt tot de conclusie dat een democratie in een monetair economisch stelsel wat wij hedendaags kennen feitelijk nooit bestaat.
Omdat het een systeem is gebaseerd op ongelijkheid door de verhoudingen van Arm en rijk de rijkste kunnen zich alle vrijheden permiteren door geld en macht ook voor hun nageslacht vast te leggen. Zodat rijken rijker worden en armen armer. Dit is geen democratie en dit is geen vrijheid.
De lagere klassens zijn niet vrij meer om gezond te blijven door bespoten voedsel wat goedkoop is en voor hen alleen betaalbaar is die meer de ziektes dan de gezondheid bevorderen.
Zij hebben allang geen inbreng meer in wereldwijde politieke kwesties.

Dit bewust gecreërde psychologische spel bedacht door een Klasse elite van over de hele wereld.
Zij zijn de werkelijke schaduwregering een op hol geslagen kapitalistische beweging van de grootste bedrijven, koninklijkheden, zakenlieden en bankiers.

Zij bepalen waar wij in de samenleving staan. Zij bepalen de economie die gebaseerdt is op Corruptie, misdaad, oorlog, ziektes een economie gebaseerdt op ongelijkheid die een monetair economisch betalingstelsel met zich meebrengt de hunkering naar macht, bezittingen en alles wat de mensheid heeft opgebouwd is voor hun wat telt en alles wat hun in de weg staat word desnoods met harde hand, door oorlogen, moorden, en het creeeren van geld uit niets verkregen.

Zij bepalen de economie die gebaseerdt is op Corruptie, misdaad, oorlog, ziektes een economie gebaseerdt op ongelijkheid die een monetair economisch betalingstelsel met zich meebrengt de hunkering naar macht, bezittingen en alles wat de mensheid heeft opgebouwd is voor hun wat telt en alles wat hun in de weg staat word desnoods met harde hand, door oorlogen, moorden, en het creeeren van geld uit niets verkregen.
Met als uiteindelijk doel ons te ontdoen van al onze bezittingen die verkregen zijn met leningen die de banken uit het niets gecreerd hebben. Zij drijven de economie en de crisis volgens hun plan om zo de mensen die jarenlang gewerkt hebben een huis gekocht met een hypotheek jaren lang betaalt en nu in de problemen komen worden door dezelfde banken weer bestolen door executieverkopen van de huizen of in beslag nemen.
En zo worden we langzaam slaven moderne slaven want de vrijheid en de democratie is en zal men nooit vinden in een monetair economisch stelsel die is gebaseerd op geld, macht, winst in deze schijndemocratie neemt de armoede toe door kosten die kunstmatig hoog gehouden worden zo’n aanval is op het minimale inkomen dat er keuzes gemaakt moeten worden tussen eten of nog meer schulden. Het word mensen onmogelijk gemaakt straks om zich te ontwikkelen door middel van scholing doordat opleidingen zo duur worden de normale burger kan dit nooit meer betalen dat zal alleen weg gelegt zijn voor de elite.
Wie vandaag de dag zich de tijd neemt om te overzien wat er werkelijk speelt in de wereld zal snel tot de conclusie komen dat kleine wijzigingen al langzaam er voor zorgen dat de normale bevolking een bepaalde hoek ingedrukt worden. Ik vind in 2012 in een land waar zogenaamd zoveel welvaart is hoort een ieder alle middelen toegedient te krijgen van de overheid om zich te ontwikkelen tot elk nivo van onderwijs.
In deze vrijheid worden wij beperkt behalve de elite zolang het monetair systeem economisch als dienst doet zullen rijker, rijker worden en genieten van alle vrijheid waar eigenlijk iedereen recht op heeft.het toe.
Is toch erg dat de samenleving zo is toegetakeld door de klasse elites. De grote banken die zelf niet gecontroleerd word door geen 1 instantie Zij hebben al 75 miljard verdient aan deze eurocrisis.
Denk is na dat kan toch niet en dit word uitbetaald als dividend of te wel uitbetaald aan een paar welgestelde hoogaanziende aandeelhouders die werkelijk de touwtjes in handen hebben.

Nou hoor ik al in mijn oor?????
ja maar we kunnen toch niks beginnen grote bedrijven zoals Shell hebben de macht dan vraag ik me af hoe kom je aan die onzin.

We kunnen al een stap in de goede richting zetten door middel van een algehele Boycot van Shell. U hoeft daar niet te tanken!! Uw keuze?
Maar tankt u daar wel wees er dan van bewust dat ook u meehelpt aan de sloop van onze wereld
dat ook u schuldig bent aan moord en genocide van hele bevolkingsgroepen
alles om de fosielle brandstof waar iedereen van denkt dat we daar afhankelijk van zijn maar wat gewoon een leugen is. De enige reden dat we nog op fossiele brandstoffen rijden is omdat zij dat willen. De technologie is hedendaags al zover dat de mogelijk er is om de fossiele brandstoffen voor eeuwig uit te bannen. Deze technische beperking word ons opgelegt door het huidige economische systeem. Die het mogelijk maakt om ons onwetend te houden Elke dag word duidelijker dat de zogenaamde hunkering naar geld ons beperkt in onze vrijheid en mogelijkheden. Maar ook word men elke dag bewuster van het feit dat de vrijheid ernstig beperkt word door het aantrekken van de touwtjes dmv verplichtingen en afbreken van sociale zekerheden

Het is nu nog een kwestie van tijd tot de touwtjes breken en de mens werkelijk bevrijd woord van verplichtingen, slavernij en een eind maakt aan het kapitalisme. De mens is het zat! en walgt van het geweld oorlogen die van beide kanten door dezelfde zakenmensen en bedrijven voorzien worden van wapen om elkaar uit te moorden.
Zij creëren haat richting zwart en wit tussen diverse geloofsovertuigingen of tussen links en rechts. Dit bewust door provocatie en manipulatie op alle nivo’s en waar alles getolereert is.
Dus bij deze Boycotten die Shell
Tenzij je geen geweten heb en het je niks uitmaakt dat er voor een tankbeurt bij de shell bij de pomp duur betaald word. En in land van herkomst diezelfde tankbeurt een ernstige bijdrage heeft geleverd aan extreme geweldheden tegen de mensheid met dood als gevolg.
Vraag je eens af hoe generaties na ons zullen spreken van schande dat wij als mensheid faalde en toezagen op deze gruwelijkheden gericht tegen mens en natuur Toekeken als blatterende schaapjes hoe alles om ons heen gesloopt word door een stel zieke geesten op weg naar macht en roem
Sorry hier doe ik niet meer aan mee.
En in plaats van te strijden tegen elkaar moet men verbondenheid zoeken in de samenleving onze ogen openen en de kracht ontdekken dat vrede een gevoel is een gevoel van verbondenheid welk geloof of welk kleur ook van binnen willen we allemaal hetzelfde vrede en gelijkheid. De kracht van dit gevoel door de complete mensheid zal een nieuw begin worden en een einde maken aan alle oorlogen en geweld die alleen mogelijk waren door een ilussie van competitie naar macht en geld
Rini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten