dinsdag 10 april 2012

Moderne Slaven

Snap niet dat heel Nederland nog steeds gelooft in gebakken lucht, sprookjes.
Hoop toch nog dat door mijn verhaal hieronder iedereen is een keer wakker word nu het nog kan en anders een kwestie van tijd en dan is onze democratie en vrijheid een feit.
En ga eens in opstand of zijn we bang in dit eens zo mooie land waar men liever de ogen sluit dan, dat men de vingers verbrand.
Je ogen sluiten maakt jullie allemaal medeplichtig aan ons toekomstige slaven land




De reden waarom Nederland en de rest van de Wereld nooit meer uit de schulden komt en wij binnenkort volledig eigendom van de bankiers worden.

De hele wereld heeft haar aandacht gericht op de economische schulden crisis die elke dag maar blijft groeien.
En dat is precies de route die bankiers al jarenlang aan het uitwerken zijn. Hier een uitleg van het draaiboek waar jarenlang naar toe gewerkt is en waar we nu in het laatste hoofdstuk van zijn.


Elke schuld en lening is gedekt met een onderpand.

Tegenover elke schuld die er is staat ook een onderpand. Het onderpand beschermt de bankier tegen een lening die niet word terugbetaalt. Als de lening door de lener niet word terugbetaalt aan de bank, dan word de bank eigenaar van het overeengekomen onderpand. Al het geld dat wereldwijd in de omloop is, is als een lening geboren en dat betekend ook dat alles wat ermee gekocht is, als onderpand fungeert voor de bank die de lening verstrekte. En over het geleende geld moet natuurlijk rente betaald worden.




Schuld altijd hoger dan onderpand.

Voor Nederland zo’n 10 miljard Euro per jaar wat er aan rente word afgelost. Zo is en zo creëren de banken dat er altijd meer schuld dan onderpand is. Zolang de wereld aan haar betalingsverplichtingen kan blijven voldoen, zal dat ook zo blijven en groeien de schulden alleen al door de rente. Dit is alleen mogelijk als er steeds nieuw geld in de vorm van nieuwe leningen in omloop gebracht wordt. De situatie kan dus blijven bestaan zolang de banken die situatie bewust in stand houden door steeds maar nieuw geld uit te lenen aan particulieren en overheden.


Banken creëeren geld uit niets!
Dit nieuwe geld word door banken uit niets gecreëerd en in ruil voor onderpand uitgeleend met natuurlijk weer de nodige rente wat over het bedrag betaald moet worden door de lener. Met het geleende geld wordt weer arbeid betaald, en die arbeid levert dingen op, en die dingen zijn weer nieuw onderpand. En al dat onderpand bij elkaar is altijd minder waarde in geld of producten dan alle uitstaande leningen bij elkaar. Vanwege de rente die erover betaald word. Dit belachelijke corrupte systeem wat bankiers al jarenlang bewust hanteren is gewoon een poppenkast waar wij als moderne mens al jarenlang in trappen.


Banken kunnen bewust op elk moment de stekker eruit trekken!
Stel dat de banken achter de schermen morgen zouden beslissen dat de wereld gebouwd door menselijke arbeid een materiële wereld is waar de banken tevreden mee zijn. Rest hun nog maar 1 ding gewoon stoppen met nieuw geld in omloop brengen. Hierdoor wordt het voor de wereld onmogelijk om hun geleende schulden terug te betalen met gevolg dat al het onderpand, en alles wat dat mensen ooit gemaakt hebben, aan de banken toe behoort. Het is het enige wat banken hoeven te doen om alles wat er is op de wereld is aan hen toe te eigenen. Alle bezittingen, huizen, bedrijven en alle goederen zijn dan van de banken. Maar ook alle tegoeden en spaargelden zal eigendom van de bank worden. Alles wat de mens in het verleden heeft gebouwd en de complete wereld zoals hij nu is zal eigendom van de banken worden. Banken die al jarenlang door niks doen en alleen hun hand ophouden voor het innen van rentes of het verstrekken van leningen wat ze doen met geld wat gemaakt is uit gebakken lucht langzamerhand eigenaar worden van de complete wereld.


Banken spelen bewust met de normale burgers om een machtspositie te creëeren door grip te krijgen op levensbehoeften.
En aangezien de bevolking wereldwijd afhankelijk is van al die huizen, bedrijven en goederen. En iedereen door de banken bestolen is van zijn tegoeden door decennia lang gebakken lucht te verkopen zullen de banken in de toekomst ook hun machtspositie houden en eigenaar worden van alle toekomstige arbeid wat onze kinderen en hun kinderen etc. etc. nog zullen gaan verrichten op deze aardbol.


Ook toekomstige generaties zullen slaven van de bank worden.
Voor onze toekomstige generaties rest niets meer en is het de enige mogelijkheid om toegang te krijgen tot alle producten, voorzieningen en huizen waarvoor we zelf gewerkt hebben, is dan door werken voor de eigenaren en banken.


1 Werkgever en geen vakbonden moderne slavernij is een feit.
De enige overgebleven werkgever in de toekomst zullen de banken zijn omdat zij alle bedrijven in bezit hebben en de bankiers zullen de enige zijn die bezit hebben. De rest van de mensheid kan alleen toegang krijgen tot dat bezit (voedsel, energie, huisvesting, kleding, etc.) door zich als moderne slaaf aan de bankiers te onderwerpen. De enige vrijheid die toekomstige generaties en onze kinderen zullen hebben is zo hard werken als de werkgever wenst, en niet lastig zijn.


Toekomst geen schulden meer!.
Er zal dan geen sprake meer van schulden zijn want die is dan al afgelost met alle onderpand. Schuld kan dan niet meer bestaan omdat alle rijkdom en bezittingen in de wereld van de bankiers zijn. Nu gebruiken dezelfde banken uw en onze schulden nog als machtsmiddel om alles wat los en vast zit in handen te krijgen in de toekomst hoeven ze dat niet meer want iedereen moet dan immers toch precies doen wat de eigenaren willen.


Banken voeren psychologisch spelletje met wereldbevolking.
Het enige dat de banken nu hoeven te doen is de bevolking te laten geloven in de legitimiteit van de schulden. En dat is wat er nu wereldwijd gebeurt een lang geleden geschreven toneelstuk word op dit moment opgevoerd met als doel ons te laten geloven dat er werkelijk sprake is van schuld. En dat wij door nep maatregelen een mogelijkheid zouden hebben om die schulden af te lossen Om ons geloof in de schuld kracht bij te zetten, worden er landen aangewezen die ‘schuldig’ zijn aan de schuld. Een psychologisch tactisch spelletje van de bankiers wat voor ons als bevolking altijd aantrekkelijk is om een ander de ‘schuld’ te geven, en die mogelijkheid wordt dan ook met beide handen aangepakt. We vergeten hierdoor de realiteit en erkennen en bevestigen het bestaan van die schuld. Die er in werkelijk niet is en gebaseerd is op gebakken lucht Omdat al het werk wat wij verrichten word uitbetaald in geld en elke euro die je hiermee verdiend bestaat uit schuld werken we ons letterlijk steeds dieper de schuld in. Fictieve schuld, waarvan men ons wil laten geloven dat het echte schuld is. Iedere maatregel om ons harder te laten werken, en ons een groter deel van de opbrengst van die arbeid af te laten staan om de ‘economie te redden. Al die maatregelen zijn gebaseerd op leugens om door oplichting ons te ontdoen van al onze bezittingen.


Schulden blijven schulden en zullen nooit af betaald kunnen worden.
Als je er gewoon goed over nadenkt is het onmogelijk om die schulden ( nepschulden) af te lossen want je kunt schulden niet afbetalen met geld wat ook weer uit schulden bestaat zo blijven wereldwijd de schulden stijgen en is een crisis onvermijdelijk als we doorgaan op deze manier. De crisis zal de komende maanden alleen maar groter en groter worden en niet meer te overzien.


Nieuw Systeem
Als dat punt bereikt is zullen de banken handig gebruik maken van hun zelfgemaakte poppenkast die bestaat uit gebakken lucht en zullen ze met een oplossing aandragen. Een nieuw systeem zullen ze introduceren zodat iedereen verlost zal worden van hun schulden maar daar zal tegenover staan dat we dan volledig eigendom zullen worden van banken en de corrupte bankiers. Het enige dat we kunnen doen om dit scenario niet tot realiteit te laten komen, is beseffen dat het om gebakken lucht gaat een kunstmatig gecreëerde schuld. Een schuld die bewust gecreëerd is via een systeem dat alleen gemaakt en bedacht is om deze financiële crisis die nu heerst tot stand te brengen. Zolang wij de schuld erkennen en eraan toe geven hoe sneller dit werkelijkheid word en geloof me we zijn er al bijna.


Hoe de bankiers te stoppen.
Het enige dat we kunnen doen om dit te stoppen, is de nep schuld niet langer te erkennen. Door te onderkennen dat we in een systeem geloofd hebben dat uit oplichting, en corruptie bestaat Door het geleden verlies te nemen, en direct een eind maken aan elke poging om elkaar de laatste restjes geld afhandig te maken. Dat kan alleen door ons geloof in het criminele huidige geldsysteem op te zeggen. Alleen dan kunnen we gebruik blijven maken van alle bezittingen en eigendommen waar onze voorouders en wij zelf voor gewerkt hebben Alleen dan kunnen wij zelf genieten van de opbrengsten van onze eigen arbeid. Dit is de enige manier om te voorkomen dat wij en de toekomstige generaties zullen vervallen tot slaven.


Weten wat onze staatschuld is die loopt met 810 euro per seconde op http://www.destaatsschuldmeter.nl/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten