vrijdag 20 april 2012

Minister President u bent een aanfluiting!.


Beste Minister President,

Vanmiddag zag ik u op tv in het programma van 1 vandaag.
Nou het spijt me zeer wat een aanfluiting er zijn dagen dat ik van het programma klokhuis nog meer leer dan van uw spreken.

Maar voel u niet aangevallen het geld eigenlijk voor de hele politiek het hangt als een grote leugen aan elkaar vast.
En maar populair doen de ene na de andere leugen vertellen totaal geen inhoud, kinderachtig en zeker leidend aan tunnelvisie, strijd en macht.
Dus wees gerust u bent niet alleen genoeg andere arrogante politicie om u heen.

Maar affijn om terug te komen op uw optreden in 1 vandaag wimpelde u een belangrijke vraag over afwaardering die er aan zit te komen van de triple a status van Nederland af.

Op de vraag wat u daar van vind zegt u gewoon “uhh doe ik geen uitspraken over heeft in het verleden niemand gedaan dus doe ik ook niet”.
En u heeft het over een transparante overheid u en het grote deel van uw medepolitici zijn het woord volksvertegenwoordiger niet waard.

U wilt een vraag niet beantwoorden omdat uw voorgangers dat ook nooit gedaan hebben. Terwijl dit gewoon van groot belang is voor ons land omdat de consequenties eindeloos groot zijn.
Want dan komt het er gewoon op neer dat er bijna 5 miljard extra rente per jaar over de staatschuld zou moeten worden betaald.
Dat zou betekenen dat we in totaal straks zo’ n rond de 15 miljard aan rente per jaar gaan betalen.
Aan private bankers die ons gewoon een schuld die nooit meer is af te lossen aan lopen te naaien en ze worden geholpen door regeringen en overheden die net zoals u aan tunnelvisie lijden.

Het zou dus ook betekenen dat na de bezuinigingen die volgende week uit het catshuis komen we op korte termijn nog eens ergens vijf miljard weg moeten zien te plukken.
U doet alsof het niets is nou het spijt me hoor!!
Wat bent u een nietsnut!.

Nee, toen er een vraag werd gesteld over de hedwige polder wat ook natuurlijk erg belangrijk is.'
Maar wat mijn insziens gewoon een poppenkastvoorstelling is omdat de uitslag allang bekend is.
U kunt lullen wat u wilt maar Brussel heeft al zoveel soevereiniteit ingenomen en macht in Nederland dat we al geen donder meer te zeggen hebben wat er in ons eigen land gebeurt. Maar hierover kon u vijf minuten vol lullen zonder dat er maar enige inhoud inzat.

Minister president u en uw regering maar ook vorige kabinetten en natuurlijk onze omdat ze toevallig zo geboren zijn corrupte oranjes zijn alle medeplichtig hieraan.

1 advies verdiep je eens in de samenleving en wees een vent stap uit die corrupte beweging.

Kapitalisme is nauw verbonden aan egoisme!

Fijn weekend M.Bertram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten