dinsdag 10 april 2012

Kindermisbruik en kinderverkrachting voor hoge topambtenaren in Nederland blijkbaar geen probleem


DE REGERING EN ONZE ZOGENAAMDE RECHTSTAAT WAT IN PLAATS VAN ONZE BURGERS TE BESCHERMEN SEXUEEL MISBRUIK DOOR HOGE AMBTENAREN ZONDER VERVOLGING TOESTAAT

http://youtu.be/TMUjDs7YB7c

Dat er geen mens meer praat,en alles maar slikken in de angst dat onze democratie vergaat. Angst dat onze vrijheden worden ontnomen. De zogenaamde vrijheden waar onze voorvaderen voor gevochten hebben waar wij zo trots op zijn. Waar men hier zo graag over praat . Ik vind het een schande dat dezelfde samenleving en ook onze regering dit toe staat.

Vertel mij maar waar de democratie en vrijheid is gebleven als onze eigen kinderen misbruikt worden door hoge ambtenaren.
En wij gewetenloos om hoog kijken uit angst voor de waarheid angst voor een onzekere tijd. Laat het nou net die angst zijn waar die hoge heren deze elite gebruik van maakt die ervoor zorgt dat onze samenleving dit allemaal toestaat.

De samenleving gelooft er niet meer in en ieder doet zijn eigen ding. Denk is na ! Door deze mensen die zaaien met haat als alle media maar tegelijk over hetzelfde onderwerp praat. Mensen weten niet meer beter of willen het niet zien.
Als wij bij seksuele kindermisbruiken en pedo praktijken door hoge ambtenaren al door de vingers kijken.

Dan hebben we gewoon een zieke samenleving en regering wat onder angst zal bezwijken. En geloven in een illusie dat die zelfde regeringen, machten en rijken ooit een wereldvrede bereiken. Terwijl dit in Nederland gewoon oogluikend word toegestaan !! Ze doen alsof ze staan voor democratie, vrijheid en vrede maar eigenlijk word je financieel uitgekleed en nu staat je kind onderhand al bij 1 of andere ambtenaar met zijn broek naar beneden. En maar roepen wat is Nederland een mooi democratisch land met al zijn vrijheden. Een schande voor onze voorouders die in werkelijkheid voor gebakken lucht hebben gestreden. Waarom nog tegen de zogenaamde terrorisme vechten.

Als we al te bang zijn om voor onze eigen rechten te vechten. en maar niet kijken toestaan dat onze eigen regeringen gaan over lijken, terrorisme een mooi woord een prullenbak vol met leugens en criminele praktijken allemaal onder het mom misschien heeft hij wel een enge bom. regeringen die ongestraft weg lopen ook als bekend is dat het de olie is waar het om begon. Westerse bedrijven met miljoenen contracten gekregen door manipulatie van onze eigen samenleving en gepleegd door onze eigen overheden. leugens verteld alles voor macht en geld. Een samenleving waar de rechten van een kind dagelijks genaaid door hooggeplaatsten al geen aandacht meer verdient. Door de andere kant op te kijken Wat moet een kind nog om de wereld gaan geven als het bij geboorte al word genaaid door de mensen die hem liefde en bescherming hadden moeten geven. Wat moet hij nog doen in een samenleving die de andere kant op kijkt uit fatsoen.

Denk dan ook eens aan wie er verantwoordelijk is voor alle leed en pijn. maar ook dat je zelf schuldig bent door niks te doen en het toe te laten ook al heb je het in de gaten. Dit gaat niet alleen om burgers bruin blank geel of wat voor geloof het gaat om onze regeringen die alles uit hebzucht en macht gedoogt dit gaat niet om met geweld je doel te bereiken. ook de gezinnen van politie en soldaten worden genaaid door deze zelfde psychopaten.

Maar hoge ambtenaren lachen en komen er mee weg en de toekomst van onze kinderen Schijt hebben ze eraan in de toekomst geen enkel recht.

http://petities.nl/petitie/burgerinitiatief-ond…
https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/de-zaak-de…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten